ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 September, 2023 - 16:50

Categories: 

«Ψάχνεται» για Ναν και Φόρμπς η Βαλένθια

Ακόμη μία προσθήκη στην περιφέρειά της θέλει να κάνει η Βαλένθια.

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Στέφαν Γιόβιτς, για να καλύψουν το κενό του τραυματία Μάρτιν Χέρμανσον, οι «νυχτερίδες» θα φουλάρουν τώρα για παίκτη στο «2».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «superdeporte.es», η οποία ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Βαλένθια, αυτή την στιγμή ο Άλεξ Μουμπρού και οι συνεργάτες του έχουν ψηλά στη λίστα τους δύο παίκτες από το ΝΒΑ.

Ο πρώτος είναι ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η περίπτωση του 28χρονου γκαρντ είναι δύσκολη, καθώς αφενός έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και αφετέρου γιατί έχει πρόταση από την ομάδα του Πειραιά.

Η επόμενη λύση που εξετάζεται αρκετά από τις «νυχτερίδες» είναι ο Μπριν Φορμπς. Ο 30χρονος γκαρντ είναι και εκείνος χωρίς ομάδα, αφού έμεινε ελεύθερος από τους Τίμπεργουλβς.