ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 August, 2023 - 16:35

Categories: 

«Όχι» Ολυμπιακού σε Σαρλερουά για Αγκιμπού

 

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό αναφορικά με την προσπάθεια διαμόρφωσης του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της νέας σεζόν.

Την ώρα όπου εντείνονται οι κινήσεις για τη  ενίσχυση του ρόστερ, ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια, ώστε να αποχωρήσουμν παίκτες που δεν υπολογίζοντια στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ολυμπιακός είχε στα χέρια του πρόταση για την παραχώρηση του Αγκιμπού Καμαρά, όμως δεν τον ικανοποίησε, σύμφωνα με τη βελγική ιστοσελίδα Foot224.co.

Σύμφωνα ε το εν λόγω δημοσίευμα  η πρόταση των Βέλγων αφορούσε δανεισμό για 500.000 ευρώ και επιλογή αγοράς 4.000.000 το επόμενο καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να αρνήθηκαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να υποστήριξαν ότι οι παίκτης θα παραχωρηθεί μόνο για μία καλή πρόταση και πως στο μυαλό τους έχουν ακόμα έναν δανεισμό στον Ατρόμητο, για να παρακολουθούν από κοντά την πρόοδό του.

Ομάδα: