ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 November, 2023 - 19:29

Categories: 

«Ύμνοι» των Μεξικανών για τον Πινέδα

 

«Μέλι» στάζουν στο Μεξικό για την παρουσία του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στέκονται στα δύο γκολ που έχει σημειώσει στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της «Ένωσης» (κόντρα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ), ενώ τονίζουν ότι αυτές οι εμφανίσεις του τού δίνουν ελπίδες να επιστρέψει κάποια στιγμή σε ένα εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης (αφού έχει αγωνιστεί και στη Θέλτα). Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι 27χρονος άσος περνά υπέροχα στον «δικέφαλο».

«Ο Ορμπελίν Πινέδα περνά υπέροχα αυτή τη σεζόν με πολύ καλά νούμερα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, κάτι που δίνει ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα ενταχθεί σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Πινέδα σημείωσε ένα επιπλέον γκολ στην ήττα της ομάδας του από τη Μαρσέιγ στο Europa League.

Σε ατομικό επίπεδο, το καλό επίπεδο του ''Maguito'' του δίνει ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να κάνει το ποιοτικό άλμα σε ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε μια βραχύβια θητεία στην ισπανική Θέλτα», αναφέρει χαρακτηριστικά το «TV AZTECA

 

Ομάδα: