ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 August, 2023 - 17:16

Categories: 

«Marca»: «Θέλει τον Μαξίμοβιτς ο ΠΑΟΚ»

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί για την απόκτηση του Μαξίμοβιτς από την Χετάφε προχωρά και η Marca. Το έγκυρο ισπανικό ΜΜΕ, σε σημερινό δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του παίκτη για να τον κάνει δικό του, ωστόσο όμως στις λεπτομέρειες αναφέρει γίνεται εύκολα αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας της κίνησης αυτής.

Γιατί; Διότι όπως αναφέρεται οι οικονομικές απαιτήσεις της Χετάφε για τον Μαξίμοβιτς ανέρχονται στα 6 μέχρι και τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό στο οποίο η ελληνική ομάδα δεν έχει πλησιάσει.

«Ο Σέρβος μέσος είναι η βασική επιλογή για τους Έλληνες που έχουν κάνει ήδη πρόταση για τον παίκτη αλλά απέχει πολύ από τις αξιώσεις της Χετάφε για εκείνον. Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν, ότι ο Σέρβος διεθνής δυσκολεύεται πολύ να φτάσει στην Ελλάδα, αλλά η υπόθεση μπορεί να παραταθεί μέχρι το τέλος των μεταγραφών, καθώς ο παίκτης είναι η βασική επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι επιτελείς της Χετάφε ζητούν γύρω στα 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που δεν έχουν φτάσει καν κοντά», αναφέρει η Marca και προσθέτει:

«Η Βαλένθια έχει το 30% μιας μελλοντικής πώλησης, επομένως η Χετάφε θέλει να εξασφαλίσει ένα ποσό που θα της επιτρέψει να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στην αγορά. Ο Μαξίμοβιτς προπονήθηκε με την ομάδα την Δευτέρα, αγνοώντας τυχόν φήμες. Η Χετάφε θα ξεκουραστεί την Τρίτη και θα επιστρέψει με διπλή προπόνηση την Τετάρτη», κατέληξε.