ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 February, 2023 - 18:39

Categories: 

Άλμα εξάδας ο Βόλος, θηλιά για τον Λεβαδειακό!

Πέρασε από τη Βοιωτία και εδραιώνεται στην εξάδα ο Βόλος! Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έκανε εξαιρετικό δεύτερο μέρος και επικράτησε 3-0 στην έδρα του Λεβαδειακού.

Κάπως έτσι, η ομάδα της Μανγησίας ανέβηκε στην 5η θέση και στους 32 βαθμούς, ξεπερνώντας κατά έναν τον Άρη. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς έμεινε στους 13 βαθμούς και στην προτελευταία θέση, ενώ για έκτη σερί αγωνιστική δεν πανηγύρισε τη νίκη.

 

 

Με την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» παίζει την ερχόμενη Δευτέρα (13/02, 18:30) ο Λεβαδειακός, φιλοξενεί τον Ατρόμητο την Κυριακή στο «Πανθεσσαλικό» ο Βόλος (12/02, 16:00).

 

 

Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με μεγαλύτερη όλων αυτή στο 21’ με τον Λούα Λούα, αλλά ο Κλέιμαν είχε την απάντηση. Ο Παναγιώτου στην συνέχεια ήταν ο κύριος εκφραστής των φάσεων των γηπεδούχων, αλλά ο Γερεμέγεφ έμοιαζε ορισμένες στιγμές απομονωμένος, με τους φιλοξενούμενους να «εξουδετερώνουν» τις φάσεις και προϋποθέσεις των Βοιωτών.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου άρχιζε να ανεβάζει ρυθμό από τα μισά του πρώτου μέρους και έπειτα και στο 28’ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για το προβάδισμα. Ο Τσιρίνος έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να κοντράρει και να περνά ελάχιστα πάνω από την εστία.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, με τα αρκετά λάθη στον άξονα να παίζουν ρόλο για να πέσει ο ρυθμός, με την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου να έρχεται στο 45+1’, όταν ο Λούα Λούα έκανε μια επικίνδυνη σέντρα και δεν μπόρεσε κανένας συμπαίκτης του να την εκμεταλλευτεί, με τον Γερεμέγεφ να βρίσκεται στο έδαφος, αλλά τον Παπαπέτρου να μην… συγκινείται! Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Βόλο να μπαίνει δυναμικά στο ματς και τον Λεβαδειακό να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Στο 47’ ο ρέφερι Παπαπέτρου έδειξε την άσπρη βούλα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Πιρές μπήκε στην περιοχή και μετά από επαφή με τον Βινίσιους, έπεσε στο έδαφος. Ωστόσο έγινε έλεγχος στο VAR και ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του και συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Στην συνέχεια ο Βόλος πήρε τα πάνω του, με την ομάδα του Κώστα Μπράτσου να ανοίγει το σκορ στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κούτσιας έσπασε στον Πιρές και αυτός από κοντά εκτέλεσε τον Στογιάνοβιτς για το 1-0. Ο Βόλος δεν σταμάτησε εκεί και 8 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά του με ένα πολύ όμορφο γκολ.

Ο Άλχο έκανε ωραία σέντρα με τον αμαρκάριστο Ντέλετιτς με άπιαστη κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία για να γράψει το 2-0. Στο 71’ ο Λεβαδειακός είχε μια καλή ευκαιρία για να μειώσει, όταν ο Σαχπεκίδης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Κλέιμαν πρόλαβε να μπλοκάρει.

Ο Βόλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 90’ όταν ο Καρτάλης βρήκε τον Κούτσια μέσα στην περιοχή και αυτός με υπέροχο τελείωμα έγραψε το τελικό 3-0!