ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 October, 2023 - 23:51

Categories: 

Άλμα πρόκρισης για την Αλβανία

Μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στην τελική φάση του Euro της Γερμανίας έκανε η Αλβανία, που πάτησε με 3-0 την Τσεχία εντός έδρας και εδραιώθηκε στην κορυφή του 5ου ομίλου, με τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο!

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους, που στο 9’ άνοιξαν το σκορ με ωραίο μακρινό σουτ του Ασάνι.

 

Ακριβώς 30 λεπτά αργότερα, ο Σίτιλ ισοφάρισε για τους Τσέχους, όμως όχι απλά δεν μέτρησε το γκολ για χέρι, αλλά ήρθε και η δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αποβολή για τον 24χρονο φορ!

Τα πράγματα κάπου εκεί δυσκόλεψαν για την ομάδα του Γιάροσλαβ Ζιλχάβι, που είδε την Αλβανία να φτάνει και σε δεύτερο γκολ με κοντινή προσπάθεια του Σεφέρι στο 51’.

Ο ίδιος παίκτης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων στο 73’, με τον Μούγια να σκοράρει μετά από εξαιρετική αντεπίθεση στο 82’ αλλά να βλέπει το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ.

Οι νικητές χρειάζονται μία νίκη για να για να περάσουν σίγουρα, ενώ η ομάδα του Γιάκουμπ Μπράμπετς, που έπαιξε σε όλο το ματς, κυνηγά, με ματς λιγότερο, την Πολωνία.

Η τελευταία βρίσκεται πλέον στη 2η θέση, καθώς στο πρώτο ματς της μετά Σάντος εποχής, επικράτησε 2-0 των Ν. Φερόε εκτός έδρας.

Ο Σιμάνσκι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους μόλις στο 4’, με την αποβολή του Άσκαμ στο 49’ απλούστευσε τα πράγματα για την ομάδα του Μίχαλ Προμπίερζ, που έφτασε στο 2-0 με τον Μπούκσα στο 65’.

Στον πάγκο για τους νικητές έμεινε ο Νταμιάν Σιμάνσκι της ΑΕΚ.