ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

16 February, 2023 - 00:09

Categories: 

Άλμα πρόκρισης για την Μπενφίκα

Δεύτερη ημέρα για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ με το παιχνίδι ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και στην Μπενφίκα μέσα στο Βέλγιο, εκεί που επικράτησαν οι Πορτογάλοι με 0-2. Η Κλαμπ Μπριζ, αποτελεί μεγάλη έκπληξη που βρίσκεται στην φάση των 16 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στην φάση των ομίλων. Η Μπενφίκα από την άλλη, αρχίζει και καθιερώνεται σε αυτή την φάση έχοντας φέτος αντιμέτωπη μια ομάδα πραγματικά στα μέτρα της.

Στο πρώτο μέρος, οι Βέλγοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά ο ρυθμός από το 20' και μετά άλλαξε με την Μπενφίκα να κυριαρχεί. Βέβαια το γκολ δεν ήρθε από την αρχή των φιλοξενούμενων, αλλά ο Οντοι άνοιξε στο 45' το σκορ για την Μπριζ μετα από εκτέλεση φάουλ του Λανγκ αλλά γρήγορα ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αυτο το ακυρωθεν γκολ θα έδινε την ώθηση στην Μπριζ να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος με πολύ ενέργεια και νεύρο, αλλά αυτό δεν πραγματοποιήθηκε. Η Μπενφίκα έδειξε ότι αποτελεί μια ποιοτικότερη ομάδα και στο 51' ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Ζοάο Μάριο άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 88' ο Νταβίντ Νερες έκλεψε την μπάλα από τον Μειγιερ και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τους "αετούς".

Φυσικά, τα δύο τέρματα μπορούν να ανατραπούν στην ρεβάνς καθώς στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, αλλά σε ένα Ντα Λουζ που αναμένεται κατάμεστο, απέναντι σε μια πιο στιβαρή ομάδα, η Μπριζ χρειάζεται ένα θαύμα για την πρόκριση.