ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 November, 2023 - 21:21

Categories: 

Άμεση απάντηση της ΕΠΟ για το θέμα του βοηθού του Πογέτ

Η ΕΠΟ απάντησε άμεσα για το ζήτημα, υποστηρίζοντας πως ο λόγος για τον οποίο ο βοηθός του δεν έχει πληρωθεί είναι διαδικαστικού θέματος.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο Ταρίκο δεν έχει εκδώσει ακόμα ελληνικό ΑΦΜ, όπως του ζητήθηκε και επιμένει να πληρωθεί με έναν διαφορετικό τρόπο, ο οποίος -σύμφωνα με την ΕΠΟ- θα παρέπεμπε σε ξέπλυμα «βρώμικου» χρήματος.

 

Αναλυτικά η ομοσπονδία αναφέρει:

 

«Ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν πληρώνεται γιατί υπάρχει ένα διαδικαστικό θέμα, αφού δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ. Ζητάει να πληρωθεί σε μία ξένη εταιρία και κάτι τέτοιο δεν γίνεται να συμβεί, διότι θα είναι σαν να κάνουμε ξέπλυμα "βρώμικου" χρήματος. Του ζητάμε επανειλημμένα να βγάλει ελληνικό ΑΦΜ και δεν το κάνει».

 

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Ομοσπονδία εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το εν λόγω ζήτημα, αναφέροντας:

 

«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του»