ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Σπύρος Παράσχης

26 August, 2023 - 00:04

Categories: 

Άναψαν οι μηχανές στην Τσέλσι με Στέρλινγκ... από τα παλιά!

 

Πρώτη νίκη της σεζόν για την Τσέλσι, που επικράτησε με 3-0 της Λούτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

 

Όπως αναμενόταν, οι «μπλε» ήταν αυτοί που είχαν την πλειονότητα της κατοχής, χωρίς, όμως, να εντυπωσιάσουν στο πρώτο μέρος.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 17' από μια μαγική προσωπική ενέργεια του Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος φορ παρέλαβε την μπάλα στην δεξιά πτέρυγα από τον Γκούστο, πέρασε τρεις αντιπάλους του και κατηύθυνε την μπάλα αριστοτεχνικά στην αριστερή γωνία του Καμίνσκι.

Ωστόσο, οι Λονδρέζοι άφησαν το πόδι από το γκάζι μετά το 20', δίνοντας την ευκαιρία στην Λούτον να πάτε μέτρα και ανάσες μέχρι την ανάπαυλα.

 

Μετά την ανάπαυλα, όμως, η Τσέλσι δεν άφησε κανένα περιθώριο για εκπλήξεις στους φιλοξενούμενους. Στο 68', Γκούστο και Στέρλινγκ συνεργάστηκαν ξανά με τον Γάλλο μπακ να βρίσκει τον Άγγλο φορ στην περιοχή σε μια πάσα «πάρε-βάλε».

Επτά λεπτά αργότερα, ο Στέρλινγκ έγινε και δημιουργός, γυρνώντας την μπάλα στην μικρή περιοχή, όπου βρισκόταν ο Τζάκσον για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0, ανοίγοντας και «λογαριασμό» στο σκοράρισμα με την φανέλα των «μπλε».