ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

1 March, 2023 - 00:04

Categories: 

Άνετα στην επόμενη φάση η Σίτι, αναπάντεχος αποκλεισμός για την Λέστερ

Στο «Άστον Γκέιτ», η Μάντσεστερ Σίτι δεν συνάντησε δυσκολίες και επικράτησε εύκολα 0-3 της Μπρίστολ Σίτι.

Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησε ο αγώνας με τους «Πολίτες» να έχουν από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προηγούνται στο έβδομο λεπτό. Όμορφη εναλλαγή μεταξύ Μαρέζ και Ντε Μπρόινε με τον Φόντεν να μετατρέπει την πάσα του Αλγερινού σε γκολ κινούμενος στο δεύτερο δοκάρι. Με την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας να είναι βέβαιη, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα κατέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο, χωρίς παράλληλα να απειληθούν ποτέ από τους γηπεδούχους. Στο 74' ο Φόντεν σκόραρε ξανά, ενώ στο 81' ο Ντε Μπρόινε έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, γράφοντας το τελικό 0-3.

 

Λέστερ Σίτι - Μπλάκμπερν Ρόβερς 1-2

Το παιχνίδι ξεκίνησε σε γρήγορο ρυθμό με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη εκατέρωθεν. Αυτοί που ήταν, όμως, πιο αποτελεσματικοί ήταν η φιλοξενούμενοι, που προηγήθηκαν χάρι στο γκολ του Ντόλαν στο 33' και μάλιστα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σμόντιξ στο 52'. Σε εκείνο το σημείο οι αλλαγές του Ρότζερς βελτίωσαν την εικόνα της Λέστερ, με τις «αλεπούδες» να μειώνουν στο 67' χάρι στον Ίχϊανάτσο, που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν ξανά δίχτυα και η Μπλάκμπερν Ρόβερς πήρε μια εκπληκτική - αλλά και δίκαιη - πρόκριση.

 

Φούλαμ - Λιντς 2-0

Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με τις δύο αντιπάλους να μπαίνουν νωχελικά στο ματς. Η πρώτη φάση του αγώνα έφερε και το πρώτο γκολ, όταν στο 23' ο Παλίνϊα έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλελευθέρων και με ένα εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Μελιέ για το 1-0. Τα «παγόνια» έψαξαν στην συνέχεια το γκολ της ισοφάρισης και έφτασαν πολύ κοντά σε αυτό με τον Ράττερ να βρίσκει το δοκάρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Λιντς ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι γηπεδούχοι ξαναχτύπησαν με άλλο ένα εντυπωσιακό γκολ. Αυτή την φορά ήταν ο Σόλομον, ο οποίος στο 56' κατηύθυνε αριστοτεχνικά την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γάλλου γκολκίπερ. Με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απαντήσουν, η Φούλαμ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Στόουκ Σίτι - Μπράιτον 0-1

Η Μπράιτον είχε από την αρχή τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, η Στόουκ, όμως, έβρισκε τρόπους να την χτυπάει στην κόντρα επίθεση, απειλώντας τρεις φορές στο πρώτο μέρος. Η ποιότητα των «γλάρων» φάνηκε στο 30', όταν ο Φέργκιουσον τέλειωσε από κοντά μια όμορφη συνεργασία των συμπαικτών του. Το δεύτερο μισό του παιχνιδιού πέρασε χωρίς πολλές καλές στιγμές, με την Μπράιτον να διαχειρίζεται το προβάδισμα και να παίρνει την νίκη χωρίς να κουραστεί υπερβολικά.