ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

6 April, 2023 - 00:18

Categories: 

Άνετη νίκη για Γιουνάιτεντ, τρομακτική η Νιούκαστλ

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ στο «Ολντ Τράφορντ» και πήρε σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική νίκη.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος και αξιοποίησαν την υπεροχή τους στο 27' με τον Μάρκους Ράσφορντ να τους βάζει μπροστά στο σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο μοιρασμένο, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 53 πόντους και ανέκτησε την θέση της στην πρώτη τετράδα, αφήνοντας δέκα βαθμούς πίσω την Μπόρνμουθ.

 

Εκκωφαντική ήταν στο Λονδίνο η Νιούκαστλ, αφού συνέτριψε με 1-5 την Γουέστ Χαμ.

Οι «καρακάξες» προηγήθηκαν μόλις στο έκτο λεπτό με τον Κάλουμ Γουίλσον και επτά λεπτά αργότερα, ο Ζοέλινκτον διπλασίασε το προβάδισμα τους με όμορφο τελείωμα. Τα «σφυριά» απάντησαν στο 40', μειώνοντας προσωρινά με τον Ζουμά, αλλά η εικόνα τους στο δεύτερο μέρος δεν τους έδωσε ελπίδες να διεκδικήσουν το παιχνίδι.

Δευτερόλεπτα μετά την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Κάλουμ Γουίλσον έκανε το 1-3, «κόβωντας» τον αέρα των γηπεδούχων. Οι Ίσακ και Ζοέλινκτον πρόσθεσαν αλλά δύο τέρματα στο 82' και το 90' αντίστοιχα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο βαρύ, αλλά και εντυπωσιακό, 5-1.

Την τρίτη θέση συνεχίζει να καταλαμβάνει η Νιούκαστλ που έχει βρει καλό ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια. Εντελώς αντίθετη η εικόνα της Γουέστ Χαμ που είναι εκτός της επικίνδυνης ζώνης λόγω διαφοράς γκολ.