ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 October, 2022 - 19:41

Categories: 

Άνετο πέρασμα από τη Κρήτη για τον Παναθηναϊκό

Άνετο πέρασμα από τη Κρήτη για τον Παναθηναϊκό

 

O Παναθηναϊκός παρότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 σετ του ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 1η αγωνιστική της Volley League και περιμένει το επόμενο Σάββατο στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον ΠΑΟΚ για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Εξαιρετική εμφάνιση και πάλι από τον Ανδρέα Φράγκο, μεγάλο μέρος του ματς έβγαλε ο λίμπερο των «πρασίνων» Ξενοφών Γκρουμούσας.

1ο σετ

Η αρχή του αγώνα στο «Βαρδινογιάννειο» βρήκε την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να πατάει κάπως...νωθρά στο τάραφλεξ χωρίς ωστόσο να χάσει το προβάδισμα. Oι Κρητικοί πίεσαν αρκετά τον Παναθηναϊκό, αιφνιδιάζοντας τον με επιθέσεις στην «καρδιά» του μπλοκ με κύριους εκφραστές τους Αμπράο και Ιγκόμπε.

Το «τριφύλλι» στο κρισιμότερο σημείο ξέφυγε με 4 πόντους διαφορά (19-23) και έκανε το 1-0 τελειώνοντας το σετ με +6 (19-25).

2ο σετ

Η συνέχεια για τον Παναθηναϊκό ήταν επιβλητική καθώς με το «καλημέρα» βρέθηκαν στο +11 (5-16). Οι νταμπλούχοι είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Κόβαρ και τον Ράνγκελ που με διαδοχικούς πόντους έκριναν και την έκβαση του σετ ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Ερνάντεζ που έσπασε αρκετές φορές το μπλοκ της ομάδας του Κώστα Δεληκώστα με το 16-25 να τελειώνει το σετ για τους «πράσινους».

3ο σετ

Στο τρίτο σετ οι νταμπλούχοι Ελλάδος παρουσιάστηκαν αρκετά...χαλαροί με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να πάρει για πρώτη φορά το προβάδισμα σε ολόκληρο τον αγώνα έστω και με έναν πόντο (4-3). Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος «αφύπνησε» τους παίκτες του και με δύο άσσους από τον Κόβαρ και τον Φράγκο, ανέτρεψαν το αποτέλεσμα με τη διαφορά να φτάνει στη μέγιστη δυνατή τιμή για το τρίτο σετ που ήταν αυτή των 8 πόντων (10-18).

Ο αγώνας όπως ήταν λογικό απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με το «τριφύλλι» να κάνει το 3-0 απέναντι στον αξιόμαχο ΟΦΗ που μείωσε τη διαφορά σε 19-25.

Τα σετ: 19-25,16-25,19-25