ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 March, 2023 - 14:15

Categories: 

Άντεξε, κέρδισε και απομακρύνθηκε προσωρινά από τα δύσκολα η Λαμία

Στο ΔΑΚ Λαμίας, ο Πας Γιάννινα φιλοξενήθηκε από την Λαμία από την οποία και ηττήθηκε με 2-0 σε ένα παιχνίδι που είχε επίσης και δύο κόκκινες για τους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα, η Λαμία ξεκίνησε δυνατά με τον Βέργο να ανοίγει το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό μετά από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Τσιντωτα. Ο Πας Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η Λαμία έκανε δύο τα τέρματα της λίγο πριν την ανάπαυλα και πάλι με τον Βέργο.

Ο Πας είχε ένα δύσκολο έργο ενόψει δεύτερη ημιχρόνου αλλά τα πράγματα έγιναν λίγο πιο εύκολα καθώς ο Ντε Βιθεντι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας την Λαμία με 10 παίχτες στο 52'. Ο Πας είχε την κατοχή και την μπάλα συχνά στα καρέ της Λαμίας αλλά δεν κατάφερε να μειώσει. Στο 90+6' η Λαμία έμεινε με 9 παίχτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω της αποβολής του Μανούσου αλλά τα χρονικά περιθώρια δεν ήταν αρκετά για τον Πας και έτσι η Λαμία πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

Με αυτή την νίκη, η Λαμία εκμεταλλευόμενη την ήττα του Ιωνικού, ανέβηκε στην 6η θέση με 20 βαθμούς και ξεπέρασε προσωρινά την ζώνη του υποβιβασμού. Μια θέση από πάνω παρέμεινε ο Πας Γιάννινα ο οποίος οφείλει και αυτός να αρχίσει να ανησυχεί περί παραμονή του στο πρωτάθλημα.