ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

5 February, 2023 - 18:26

Categories: 

Άντεξε και κέρδισε το Στρασβούργο, καθοριστικό διπλό της Νάντ, φτώχες ισοπαλίες για Ρένς και Λοριάν

Στα παιχνίδια της Ligue 1 που πραγματοποιήθηκαν στις 16:00, η ομάδα του Στρασβούργου επικράτησε με 2-0 της Μονπελιέ, παρά το γεγονός ότι η Μονπελιέ αγωνίστηκε για 60 λεπτά με παίχτη παραπάνω. Το σκορ για το Στρασβούργο, άνοιξε στα 11 πρώτα δευτερόλεπτα ο Ντιαλό μετά από σέντρα του Σάνσον. Οι ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Εντ Αολου δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 33'. Παρόλο αυτά, το Στρασβούργο, βρήκε και δεύτερο τέρμα πάλι με τον Ντιαλό λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.Το δεύτερο ημίχρονο δεν έκρυβε ιδιαίτερο θέαμα και συγκινήσεις, με την Μονπελιέ να κρατάει την μπάλα χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για γκολ.Το Στρασβούργο ανέβηκε στην 17η θέση με 18 βαθμούς, δύο βαθμούς κάτω από την 15η Μονπελιέ, που συνεχίζει μέσα στο 2023 να απογοητεύει.

Η Ναντ πέτυχε ένα εξίσου σημαντικό διπλό στην έδρα της Αζαξιο χάρη στα τέρματα του Γκεσαντ στο 64' και του Μπλας στο 89' από το σημείο του πέναλτι, μετά από πέναλτι και αποβολή του Ντιαλό. Νίκη ανάσα για την Ναντ που πήγε στους 25 βαθμούς στην 13η θέση ενώ η Αζαξιο στην 18η με 18 βαθμούς φαίνεται να δυσκολεύεται να ξεφύγει από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Σε παρόμοια κατάσταση με την Αζαξιο βρίσκονται και η Οσέρ με την Ανζε καθώς έμειναν στο 0-0 με την Ρενς και την Λοριάν αντίστοιχα.