ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 May, 2022 - 16:11

Categories: 

Άντζουσιτς: «Σε άλλο επίπεδο Σλούκας και Φαλ»

 

Μετράμε αντίστροφα από την διεξαγωγή του πέμπτου καθοριστικού τελικού του ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό (4/5 21;30), που θα κρίνει το ένα εισιτήριο για το Final-4 του Βελιγραδίου

Ο Ντανίλο Άντζουσιτς μίλησε σε Μέσο της χώρας του για τον επερχόμενο ”τελικό”, τονίζοντας πως μπορεί η ομάδα του να ξανακερδίσει στην Ελλάδα, ενώ έκανε ειδική αναφορά σε Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει, έχουμε ξαναπαίξει εκεί, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και περιμένω να είναι ακόμα καλύτερη τώρα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε εκεί, το έχουμε κάνει. Αν και ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα, πιστεύω πολύ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, εμείς πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ματς και το κλειδί είναι να περιορίσουμε τον Σλούκα, είναι η μηχανή της ομάδας. Έχει δείξει πόσο εκπληκτικός παίκτης είναι. Πρέπει να σταματήσουμε και τον Φαλ. Όταν αυτοί οι δύο παίζουν καλά, η ομάδα τους είναι σε άλλο επίπεδο»