ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2023 - 19:42

Categories: 

Άρης και Καστρίτης συνεχίζουν μαζί

Άρης και Γιάννης Καστρίτης επικύρωσαν τη συμφωνία τους για συνεργασία διάρκειας δύο έτους και η είδηση που αναδύθηκε μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις των δύο πλευρών είναι η πρόθεση της ομάδας να αγωνιστεί στο Eurocup!

Οι δύο συναντήσεις μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τον Γιάννη Καστρίτη δεν είχαν να κάνουν τόσο με την επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας καθώς αυτή έδειξε δεδομένη από την περασμένη εβδομάδα και από τη στιγμή που ο 41χρονος τεχνικός απέρριψε μία πρόταση από ελληνική ομάδα και μια ακόμη από το Ισραήλ. Η πρόταση του Άρη για διετές συμβόλαιο συνεργασίας κάλυπτε τα «θέλω» του προπονητή τόσο στο οικονομικό όσο και στη χρονική διάρκεια.

 

Αυτό που έμενε να συμφωνήσουν ήταν οι συνθήκες συνεργασίας και φυσικά το ζήτημα της Ευρώπης. Δηλαδή, η στελέχωση της ομάδας με πρόσωπα τα οποία θα διευκολύνουν τη λειτουργία της εταιρίας και δεν θα βάζουν επιπλέον εμπόδια μέσα από άστοχες επιλογές τους. Αυτό ήταν το βασικό ζητούμενο και στη σημερινή (25/5) συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Επί τούτου, πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην ΚΑΕ οι οποίες μοιάζουν αναπόφευκτες προς την κατεύθυνση ανάπτυξης αυτής.

 

Το δεύτερο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το θέμα συμμετοχής του Άρη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το BCL παραμένει σε πρώτο πλάνο, πλέον όμως είναι φανερό ότι οι «κίτρινοι» εξετάζουν με μεγαλύτερη ζέση και το ενδεχόμενο παρουσίας στο Eurocup καθώς αντιλαμβάνονται ότι η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση (σ. σ. FIBA Europe Cup) δεν έχει να τους προσφέρει τίποτε και κυρίως, δεν μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

 

Προς αυτήν την κατεύθυνση, το επόμενο 48ωρο θεωρείται κρίσιμο καθώς έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις οι οποίες θα δείξουν αν η ΚΑΕ θα εξασφαλίσει το επιπλέον έσοδο που θα καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής στο Eurocup. Αν γίνει, αυτομάτως θα γίνει η καταλυτική κίνηση γι’ αυτή τη διοργάνωση. Κατά τις ίδιες πηγές, ήδη εξωτερικοί παράγοντες της ομάδας έδειξαν την πρόθεση ανάληψης ενός μέρους των σχετικών εξόδων δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες για εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστεί η συμμετοχή στους ομίλους του BCL.

Ομάδα: