ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

23 September, 2023 - 03:12

Categories: 

Άσφαιρες και άνοστες Σταντάρ Λιέγης και Βέστερλο!

Καμία ιδιαίτερη συγκίνηση δεν κατάφεραν να προσφέρουν σήμερα στη μεταξύ τους μάχη τόσο η Σταντάρ Λιέγης όσο και η Βέστερλο, όπου έχουν ξεκινήσει αμφότερες άσχημα τη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος, η ομάδα του Καρλ Χόφκενς δε μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την έναρξη του ματς με τη Βέστερλο, η οποία πήρε αυτό που ήθελε μέσα στο Maurice Dufrasne. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δυστυχώς για εκείνους κυριαρχήθηκαν από φλυαρία, η οποία τους στέρησε έστω ένα γκολ και τρεις κομβικούς πόντους για τη συνέχεια της σεζόν. Έτσι, η λευκή ισοπαλία ήταν μοιραία το τελικό αποτέλεσμα. 

Στα του ματς, το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά αδιάφορο. Η δεδομένα ανωτερότητα της Σταντάρ Λιέγης στην κατοχή της μπάλας (61% έναντι 39% των φιλοξενούμενων) δε μετουσιώθηκε σε κλασικές στιγμές, παρά μόνο σε κάποιες ενδιαφέρουσες προϋποθέσεις ανά διαστήματα. Με αυτόν τον τρόπο, οδηγηθήκαμε ανώδυνα στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου, η οποία ίσως και να λειτουργούσε ως το φάρμακο για να ξεκουραστούν κυρίως οι ποδοσφαιριστές της Σταντάρ, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να πάρουν αυτό που ποιοτικά μπορούν δηλαδή τη νίκη. 

Στην επανάληψη, λοιπόν, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν από νωρίς να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο. Γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, μαζική παραγωγή φάσεων και συνεχής πίεση ήταν μερικά από τα στοιχεία που προσέθεσε στο ρεπερτόριο της η ομάδα της Λιέγης έτσι ώστε να κάμψει την αντίσταση της Βέστερλο. Ωστόσο, όλα αυτά δεν είχαν αποτέλεσμα. Ναι μεν οι ποδοσφαιριστές του Χόφκενς ήταν πιο απειλητικοί από ό,τι στο πρώτο 45λεπτο, όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση να αναχαιτίσει κάθε πιθανή επιθετική ενέργεια τους. Ούτε οι αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα, κιόλας, είχαν κάποιο θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της Σταντάρ Λιέγης, με συνέπεια το ματς να φτάσει στο 90' και να ολοκληρωθεί στο 0-0. Σκορ το οποίο σίγουρα αφήνει πικραμένους και προβληματισμένους τους φίλους και το τεχνικό επιτελείο της Σταντάρ Λιέγης, η οποία πρέπει να βρει άμεσα τρόπο να ανασυνταχθεί. 

Αυτό το λέμε διότι ο συγκεκριμένος πόντος ήταν ο 7ος που παίρνει ο σύλλογος στο φετινό πρωτάθλημα, βολοδέρνωντας στη δυσχερή για την ιστορία του 12η θέση. Από την άλλη πλευρά, η Βέστερλο έφτασε τους 2 πόντους και βρίσκεται στην 15η και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Pro League, όντας ήδη αντιμέτωπη με το μελλοντικό φάσμα του υποβιβασμού.