ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 October, 2023 - 22:36

Categories: 

Έβγαλε αντίδραση η Μονακό, «καθάρισε» και την Άλμπα

 

Συνήλθε μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα η Μονακό!

Η γαλλική ομάδα απάντησε στις 2 ήττες της εκκίνησης με 2 σερί νίκες στη «διαβολοβδομάδα», αφού μετά τον Ερυθρό Αστέρα επικράτησε πολύ εύκολα και της Άλμπα Βερολίνου 86-75 για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ανεβαίνοντας στο 2-2.

Οι Μονεγάσκοι τα βρήκαν σκούρα για περίπου ένα ημίχρονο, ωστόσο από την τρίτη περίοδο και μετά πάτησαν το «γκάζι», ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, υποχρεώνοντας τους Γερμανούς στην 4η ήττα τους σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Κορυφαίος των νικητών ήταν και πάλι ο Μάικ Τζέιμς, που μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ. 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ μέτρησε ο Άλφα Ντιαλό, ενώ βοήθησε με 5 πόντους και 2 ασίστ στα λίγα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε ο Κέμπα Γουόκερ. Aπό τους ηττημένους, προσπάθησε με 17 πόντους ο Ματ Τόμας, ενώ 15 πέτυχε ο Στέρλινγκ Μπράουν.