ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 November, 2023 - 21:59

Categories: 

Έβγαλε τα μάτια του ο Παναθηναϊκός και τώρα τρέχει

 

Τα πολλά λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισαν ακριβά στον Παναθηναϊκό

Η πολύ έμπειρη Ρεν δεν άφησε να πάνε χαμένα, νικώντας τον με 3-1 στο «Ροζουάν Παρκ», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του φετινού Europa League. Με την γαλλική ομάδα να ζευγαρώνει τις νίκες της απέναντι στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά και το 1-2 της Λεωφόρου την προηγούμενη αγωνιστική. Γεγονός που επέτρεψε στην Ρεν να φτάσει τους  9 βαθμούς παρέμεινε στην κορυφή του γκρουπ και την επόμενη αγωνιστική παίζει με τη Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μένοντας στους 4 πόντους και θα αντιμετωπίσει την δεύτερη πλέον με 6 βαθμούς Βιγιαρεάλ, στην ομώνυμη πόλη.

Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 9’, με την «γκέλα» του Μπρινιόλι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριντέρ, ενώ δεν πτοήθηκαν ούτε από την ισοφάριση του Ιωαννίδη με πέναλτι στο 34’, αλλά ούτε και από την αποβολή του Μπελοσιάν με απευθείας κόκκινη κάρτα, στην ίδια φάση.Αντιθέτως ήταν εκείνοι που βρήκαν άλλα δύο γκολ, μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών μάλιστα, με τον Σαλάχ στο 65’ και τον Μπλας από την άσπρη βούλα, στο 70’, καθώς το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα και να γίνει απειλητικό. Η Ρεν παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-4-2, τον Γκαγιόν στην εστία και τους Ντουέ, Βουό, Μπελοσιάν και Τεάτ τετράδα στα μετόπισθεν. Μάτιτς και Μπουριζό ήταν οι «κόφτες», με τους Τεριέ-Λε Φε να αγωνίζονται στα «φτερά» και τους Καλιμουεντό -Ριντέρ να συνθέτουν το δίδυμο στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός «κατέβηκε» με σύστημα 4-3-3 και τον Μπιρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ. Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς αποτέλεσαν την τετράδα στην άμυνα και οι Ρούμπεν, Τσέριν και Βιλένα τους τρεις χαφ στον άξονα. Με τους Παλάσιος και Μπερνάρ στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

 

 

Ομάδα: