ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 January, 2023 - 17:57

Categories: 

Έγινε … Stoiximan Super League

HSuper League γνωστοποίησε ότι εγκρίθηκε η κεντρική χορηγία με την εταιρεία «Stoiximan Limited» και πλέον το πρωτάθλημα θα ονομάζεται «Stoiximan Super League».

 

 

Η Super League ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκε η υπογραφή της σύμβασης της Κεντρικής Χορηγίας με την εταιρία "Stoiximan Limited" και πλέον η επίσημη ονομασία του πρωταθλήματος θα είναι "Stoiximan Super League".

 

Και αντίστοιχα το ίδιο θα συμβεί με τα playoffs και τα playouts τα οποία από εδώ και πέρα είναι "Stoiximan Super League Playoffs" και "Stoiximan Super League Playouts". Όσο για την κλήρωση τους θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά στις 13 Μαρτίου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League: "Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η υπογραφή σύμβασης Κεντρικής Χορηγίας της Super League με την εταιρεία “Stoiximan Limited”. Η επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος είναι "Stoiximan Super League", των Playoffs "Stoiximan Super League Playoffs" και των Playouts "Stoiximan Super League Playouts".