ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 February, 2023 - 00:46

Categories: 

Έκαναν το καθήκον τους Μίλαν και Ίντερ, λύτρωση στο τέλος για την Μπολόνια

Τρία παιχνίδια είχε σήμερα το πρόγραμμα της Seria A με το πρώτο να είναι αυτό ανάμεσα στην Σαμπντόρια και την Μπολόνια μέσα στην Γένοβα.

Ο Σοριανο άνοιξε το σκορ για την Μπολόνια στο 27' ενώ η Σαμπντόρια βρήκε την ισοφάριση με τον Σαμπιρι στο 68' από το σημείο του πέναλτι. Στο 71' ο Σαμπιρι είχε την ευκαιρία πάλι από το πέναλτι να βάλει μπροστά την ομάδα του και να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά ο Σκορουπσκι απέκρουσε και κράτησε το 1-1. Η ισοπαλία βέβαια δεν έμεινε μέχρι το τέλος και στο 90' ο Ορσολινι σκόραρε και έδωσε την νίκη για την Μπολόνια.

Νίκη καθοριστική και για τις δύο ομάδες, η Μπολόνια αρχικά ανέβηκε στην 7η θέση με 32 βαθμούς και πλέον πλησιάζει μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ενώ αντίθετα η Σαμπντόρια παραπαίει και βρίσκεται 19η με μόλις 11 βαθμούς.

Ακόμη, η Μίλαν μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα που είχε για το 2023, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα μας καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μόντσα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Μεσσίας στο 31' με ένα αριστερό δυνατό σουτ.

Με αυτό το τρόπο η Μίλαν καθιερώνεται σιγά σιγά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, και συγκεκριμένα στην 3η θέση με 43 βαθμούς ενώ η Μόντσα παραμένει ασφαλής στην 11η θέση με 29 βαθμούς.

Στο τελευταίο παιχνίδι για σήμερα, η Ίντερ υπερασπίστηκε την έδρα της και έφτασε σε μια δύσκολη νίκη απέναντι στην Ουντινέζε με 3-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Λουκακου στο 20' ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά η Ουντινέζε δεν πτοήθηκε και βρήκε την ισοφάριση με τον Λοβριτς στο 43'. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα ανήκε στην Ίντερ αλλά δεν έβρισκε τους απαραίτητους χώρους για να απειλήσει, αλλά ο Μικιταριαν στο 73' έδωσε την λύση γράφοντας το 2-1 ενώ την υπόθεση νίκη κλείδωσε ο Μαρτίνεθ στο 89'.

Συνεχίζει να κυνηγάει την ασταμάτητη Νάπολι η Ίντερ η οποία παραμένει σταθερά στην 2η θέση με 47 βαθμούς, ενώ η Ουντινέζε έχασε την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά σε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και επομένως, βρίσκεται 8η με 30 βαθμούς.