ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

19 March, 2023 - 10:08

Categories: 

Έκανε τις φάσεις γκολ και επικράτησε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε τον Ιωνικό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου ενόψει της πρώτης αγωνιστικής για τα play out της Super League. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κυρίως στο δεύτερο μέρος, όμως ηττήθηκαν με 2-0.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά μουδιασμενα το παιχνίδι χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα αλλά με το πέρασμα της ώρας, ο Ατρόμητος ξεκίνησε να δημιουργεί πιο επιθετικό παιχνίδι και άνοιξε το σκορ με τον Αγκιμπου Καμάρα στο 19'. Ο Ιωνικός ισορρόπησε το ρυθμό του λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους χωρίς να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη, η ομάδα από την Νίκαια ήταν σαφέστερα, κυρίαρχη έναντι του Ατρόμητου. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες έχοντας και δοκάρι με τον Σεμπά. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα στην κατοχή τους και ο Ιωνικός απειλούσε με κάθε τρόπο. Στο 90' όμως ο Ατρόμητος κέρδισε κόρνερ, ο Κουεν εκτέλεσε και ο Έρλινγκμαρκ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-0 υπέρ της ομάδας του.

Ήττα που "πονάει" τον Ιωνικό καθώς πλέον μετά την νίκη της Λαμίας και το ισόπαλο αποτέλεσμα του Λεβαδειακού, βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα με 18 βαθμούς. Ο Ατρόμητος, αντίθετα ανέβηκε στην κορυφή των play out με 32 βαθμούς.