ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 March, 2023 - 22:08

Categories: 

Έκανε το καθήκον του ο ΠΑΟΚ

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε 1-0 του Βόλου εκτός έδρας και διατηρήθηκε σε άμεση επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Μπράντον Τόμας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 30ο λεπτό, με τους Θεσσαλονικείς να ρίχνουν ρυθμούς στο δεύτερο μέρος αλλά να μην το... πληρώνουν.

 

Όσο για τους ηττημένους, υποχώρησαν έτσι στην 6η θέση και θα προσπαθήσουν στα playoffs να επανέλθουν στην πεντάδα.

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, που είδαν τον επικίνδυνο γύρισμα του Αουγκούστο στο 6ο λεπτό να περνά ελάχιστα πιο μπροστά από τον Νάρεϊ. Μία εξαιρετική κομπίνα σε φάουλ δέκα λεπτά αργότερα κατέληξε σε άστοχο σουτ του Ζίβκοβιτς, ενώ ο υπερδραστήριος Κωνσταντέλιας είχε σουτ άουτ στο 18’, στο 24’ και στο 25’!

Εντέλει, το προβάδισμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με τον Αουγκούστο να βρίσκει με εξαιρετική κάθετη τον Νάρεϊ και εκείνον να γυρνά την κατάλληλη στιγμή στον Μπράντον, που σκόραρε από κοντά.

Οι Θεσσαλονικείς διατήρησαν την υπεροχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με μία μακρινή κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 45’ να περνά άουτ δίχως να ανησυχήσει τον Κοτάρσκι.

 

Ομάδα: