ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 December, 2023 - 22:44

Categories: 

Έκανε το χρέος του ο ψυχωμένος Ολυμπιακός!

Έβγαλε σφυγμό και καρδιά ο Ολυμπιακός, που επανήλθε στις νίκες απέναντι στην Βιλερμπάν με 73-85.

 

Πίτερς στην πρώτη, ΜακΚίσικ στη δεύτερη, Κάναν στην τρίτη περίοδο έκαναν τη δουλειά, για να περάσει ο Ολυμπιακός από την έδρα  γαλλικής ομάδας και να ανέβει στο 8-8 στη EuroLeague. Διπλό ρεκόρ καριέρας από τον Μουστάφα Φαλ.

Όσα προβλήματα κι αν έχει, όσο χαμηλά κι αν βρίσκεται η ψυχολογία του, ο Ολυμπιακός παραμένει μία πολύ καλή ομάδα. Το βράδυ της Παρασκευής (22/12) το απέδειξε κιόλας, καθώς επικράτησε με 85-73 της Βιλερμπάν στην LDLC Arena της Λιόν για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague. Δεν κάλυψε κάποια από τις προηγούμενες ήττες του, καθώς οι Γάλλοι έχουν 0/8 στην έδρα τους, σίγουρα όμως πήρε ένα αποτέλεσμα που χρειαζόταν για να νιώσει ξανά δυνατός, για να κερδίσει χρόνο.

 

Στο 8-8 ανέβηκαν οι Πειραιώτες (5-4 εντός και 3-4 εκτός έδρας), που θα συνεχίσουν μακριά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς θα αντιμετωπίσουν την Άλμπα στο Βερολίνο την επόμενη εβδομάδα. Ο Άλεκ Πίτερς στην πρώτη, ο Σακίλ ΜακΚίσικ στη δεύτερη, ο Αϊζέια Κάναν στην τρίτη έκαναν πράγματα και θαύματα στο σκοράρισμα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει τους Μπραζντέικις, Πετρούσεβ, Μιλουτίνοβ χαμηλά, αλλά την ομάδα του να έχει συνέπεια, καλές αντιδράσεις και αποφασιστικότητα. Ο Μουστάφα Φαλ έκανε τα πάντα με 2 πόντους, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 7 μπλοκ σε 33 λεπτά.

 

Στο 2-14 έπεσαν οι Γάλλοι (0-8 εντός και 2-6 εκτός έδρας), που δεν είχαν τον Νάντο ντε Κολό στη σύνθεσή τους και βρέθηκαν απέναντι σε μια ομάδα που μπήκε στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια. Ο Τιμοτέ Λουγουαγού-Καμπαρό ήταν σπουδαίος στο πρώτο μέρος πριν χαθεί στο δεύτερο, οι Πάρις Λι, Μάικ Σκοτ, Ζοφρέ Λοβέρν είχαν τις στιγμές τους, συνολικά όμως η ASVEL δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό που πήρε το ματς και κέρδισε χρόνο.

Ομάδα: