ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 August, 2023 - 15:12

Categories: 

Έκλεισε κι έρχεται στον Ολυμπιακό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Είναι οριστικό! Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αποτελεί τον εκλεκτό του Θρύλου, για τη γραμμή κρούσης! Ο ποδοσφαιριστής είπε το «ναι» στην πρόταση που του έκαναν οι Πειραιώτες, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα βρίσκεται άμεσα στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

 

Στόχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι να βάλει άμεσα τον Ελ Κααμπί σε ρυθμό, να τον «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα και να τον προετοιμάσει, ώστε να είναι στην επιθυμητή κατάσταση, για να βοηθήσει τον Θρύλο να κάνει το πρώτο βήμα, για το Europa League, καθώς, θα δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Γκενκ, οποία πρέπει να υποβληθεί στην UEFA μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (αν και υπάρχει περιθώριο για μία αλλαγή).

 

Πρόκειται για ένα «επαγγελματία» γκολτζή (144 γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο), σε καλή ηλικία, με καλές συστάσεις. Μένει όλα αυτά, να τα επιβεβαιώσει στο γήπεδο.

Ομάδα: