ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

5 February, 2023 - 19:53

Categories: 

Έκλεψε τον βαθμό από την Τβέντε η καλύτερη Γκρόνινγκεν

Απώλεια βαθμών δέχτηκε στο Γκρόνινγκεν, η Τβέντε η οποία έμεινε στο 1-1 με την ομώνυμη ομάδα. Η Τβέντε ξεκίνησε δυνατότερα τον αγώνα και προηγήθηκε με όμορφο σουτ του Στεγιν μετά από γύρισμα του Σέρνι στο 5ο λεπτό. Το σκορ και η κατοχή παρέμενε στα πόδια της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά από το 35' και μετά η Γκρόνινγκεν βγήκε μπροστά και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Ουνερσταλ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς έληξε το πρώτο με την Γκρόνινγκεν να πιέζει και να φτάνει στο γκολ με τον Αντμαν στο 69' ύστερα από μαγική κάθετη μπαλιά του Χοουβ. Η Τβέντε κράτησε μπάλα αλλά η Γκρόνιγκεν ήταν αυτή που έδειχνε ότι μπορούσε να σκοράρει, χωρίς όμως να το κάνει.

Πόντος χρυσάφι για τους πράσινους, καθώς από τις 30 Οκτωβρίου και μετά είχαν ένα σερί ηττών ενώ η Τβέντε έχασε την ευκαιρία να ισοβαθμίσει στην 4η θέση με την Αϊντχόφεν και παρέμεινε η ίδια 5η με 37 βαθμούς.