ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

1 April, 2023 - 04:18

Categories: 

Έμειναν... άσφαιρες οι Μαγιόρκα και Οσασούνα!

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Οσασούνα για την 17η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Επρόκειτο για το ματς που άνοιξε την αυλαία της La Liga αυτή την εβδομάδα, ωστόσο τελείωσε δίχως γκολ. 

 

Γενικότερα πραγματοποιήθηκε ένα άκρως ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να σπαταλούν η κάθε μία από κάποιες σημαντικές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ. Παράλληλα, βέβαια, οι μονομαχίες στο τερέν ήταν σκληρές, γεγονός που ανάγκασε τον ρέφερι να βάλει το χέρι στο τσεπάκι για να βγάλει κίτρινες κάρτες ουκ ολίγες φορές στο πρώτο ημίχρονο. Το στοιχείο αυτό έδωσε μια άγρια ομορφιά στο ρυθμό του αγώνα, όμως δεν άλλαξε τη μοίρα του. Μαγιόρκα και Οσασούνα πήγαν στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα με το 0-0 στις πλάτες τους.

 

Στην επανάληψη, τα δεδομένα δεν υπέστησαν ιδιαίτερες τροποποιήσεις. Οι φάσεις εκατέρωθεν ήταν αρκετές, παρά ταύτα καμία από τις δύο αντίπαλες ομάδες δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να πάρουν θέση ισχύος. Βέβαια, η κόκκινη κάρτα στο 69' για τον Ζοσέ Κοπέτε της Μαγιόρκα άλλαξε λίγο το τέμπο, δίνοντας τη δυνατότητα στην Οσασούνα να ανεβάσει στροφές. Με αυτόν τον τρόπο, προς τα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τις γραμμές τους στο γήπεδο και απώλεσαν μερικές ευκαιρίες. Ωστόσο, ο κίπερ της Μαγιόρκα, Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς, στάθηκε στο ύψος του, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Έτσι, η λευκή ισοπαλία παρέμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.

 

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα πόντο, με τη Μαγιόρκα να βρίσκεται στην 11η θέση με 33 πόντους, ενώ την Οσασούνα στην 9η με 35.