ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2023 - 19:32

Categories: 

Έμειναν όλοι ... ευ«Χ»αριστημένοι....

Δεν χαλάστηκαν, αλλά ούτε και... πανηγυρίζουν ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα που έμειναν στο 0-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League!

Συνεχίζουν... παρέα στη βαθμολογία οι δύο ομάδες, έχοντας από 20 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους (έστω και με ματς περισσότερο) από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 8 βαθμούς.

Δεν μέτρησε γκολ του ΟΦΗ στο 96' για να... ξεράνει τον ΠΑΣ.

Στη Λαμία φιλοξενείται την επόμενη αγωνιστική ο ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Ιωνικό

Στο μυαλό του κόουτς


Με 3-5-2 κατέβασε τον ΟΦΗ ο Νταμπράουσκας. Μανδάς στο τέρμα και οι Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης στην τριάδα των στόπερ. Λάρσον στο ένα άκρο, Θοράρινσον στο άλλο και οι Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μπάκιτς στην τριάδα του άξονα. Ο Τοράλ πλαισίωνε τον Ντίκο στην επίθεση.

Με 4-3-3 παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στάικος. Στην εστία ο Τσιντώτας και οι Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος στην άμυνα. Καραχάλιος, Ριενστρα, Νίνης οι τρεις στα χαφ, με τους Μορέιρα, Παμλιδη στα εξτρέμ και τον Μπάλαν στην κορυφή της επίθεσης

Ομάδα: