ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Παναγιώτης Αναστόπουλος

12 August, 2023 - 05:20

Categories: 

Έμεινε ζωντανή στο τέλος η Λιλ!

Την ήττα κατάφερε να αποφύγει στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Νις η Λιλ, με αποτέλεσμα να πάρει έστω την πόντο της ισοπαλίας στην πρεμιέρα της στη φετινή Ligue 1. Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο τερέν, βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, γεγονός που τους ανάγκασαν να κυνηγήσουν. Όμως, το τέρμα που ήρθε στο 90'+4 λειτούργησε ως δικαίωση για το σύνολο του Φονσέκα, βάσει της εμφάνισης του.

Στα του αγώνα, τώρα, η Νις, έχοντας και την αύρα της έδρας της, άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Λαμπορντέ. Ως και το ημίχρονο, η ομάδα του Φρανσέσκο Φαριόλι διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τον αέρα ενός γκολ.

Στο δεύτερο μέρος, βέβαια, η Λιλ ανέβασε σταδιακά την πίεση της και επιχείρισε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες, η ισορροπία δεν ερχόταν, γεγονός που δεδομένα άγχωνε τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, στο 90'+4 ήρθε η λύτρωση. Με δράστη τον στόπερ της, Μπαφοντέ Ντιακιτέ, η Λιλ έκανε το 1-1, κλέβοντας από τη Νις μια φαινομενικά σίγουρη νίκη, αν κρίνουμε από το χρονικό σημείο που είχε φτάσει ο αγώνας. 

Έτσι, αμφότερες ξεκίνησαν τη σεζόν με ένα πόντο, όμως η ψυχολογία είναι δεδομένα υπέρ της Λιλ, μετά την αποφυγή της ήττας στην πόλη της Νίκαιας.