ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2022 - 22:13

Categories: 

Έξαλλοι στην Μπάγερν Μονάχου με τον Λεβαντόφσκι

 

Στο έσχατο σημείο φαίνεται πώς έχουν φτάσει οι σχέσεις ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, από τη στιγμή που ο διεθνής Πολωνός φορ δεν αποδέχθηκε το γεγονός ότι οι Βαυαροί του κάνουν τη ζωή δύσκολη για να φύγει από τη Γερμανία.

Ο 33χρονος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της εθνικής Πολωνίας ρωτήθηκε για το μέλλον του και ήταν απόλυτα ξεκάθαρος: «Η εποχή μου στην Μπάγερν έχει τελειώσει. Δεν βλέπω καμία πιθανότητα να συνεχίσω να παίζω στην ομάδα άλλο. Η Μπάγερν είναι ένας σοβαρός σύλλογος και πιστεύω πως δεν θα με κρατήσει, δεν θέλω να παίξω άλλο εκεί. Η μεταγραφή είναι η καλύτερη λύση. Ελπίζω πως δεν θα με σταματήσουν».

 

Όπως ήταν αναμενόμενο για τη συγκεκριμένη απάντηση του Λεβαντόφσκι ζητήθηκε το σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, που παρουσιάστηκε έξαλλος με τη συμπεριφορά του έμπειρου επιθετικού.

«Δεν μπορώ να σας πω γιατί ο Ρόμπερτ διάλεξε αυτό τον τρόπο για να επικοινωνήσει την κατάστασή του. Δημόσιες τοποθετήσεις όπως αυτές δεν οδηγούν πουθενά.

Ο Ρόμπερτ θα έπρεπε να ξέρει τι έχει στην Μπάγερν. Η εκτίμηση δεν είναι ένας μονόδρομος», είπε στο Sport1.

Πλέον, αναμένονται οι εξελίξεις για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που έχει συμφωνήσει σε προσωπικό επίπεδο με την Μπαρτσελόνα.