ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 December, 2022 - 19:42

Categories: 

Έπαιξε ως δευτεραθλήτρια Κόσμου και κατέκτησε την τρίτη θέση η Κροατία

Συνεχίζει να... δικαιώνεται η «χρυσή» φουρνιά της Κροατίας! Η «χρβάτσκα» ήταν η μεγάλη νικήτρια στον μικρό τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου, όπου επικράτησε 2-1 του Μαρόκου. Έτσι, μετά τη 2η θέση το 2018, κατέκτησε στα καπάκια την 3η και μάλιστα για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά το 1998.

Το σύνολο του Ζλάτκο Ντάλιτς ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Άνοιξε το σκορ στο 7' με τον Γκβάρντιολ, ενώ εάν και δέχθηκε την άμεση απάντηση από τον Νταρί (9'), απάντησε εκ νέου (42') με τον Όρσιτς (άρχισε για πρώτη φορά βασικός στη φετινή διοργάνωση και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι). Όπως και με τη Γαλλία, έτσι και σήμερα, τα στόπερ της ομάδας του Ουαλίντ Ρεγκραγκί (Νταρί και Ελ Γιαμίκ) έσφιξαν τα δόντια αλλά αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού, όπως συνέβη και με τον Κράμαριτς στο απέναντι στρατόπεδο.

Τέλος το ταξίδι λοιπόν για το Μαρόκο, το οποίο είχε γράψει ήδη ιστορία ούσα η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει στα ημιτελικά ενός Μουντιάλ.