ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 October, 2023 - 00:06

Categories: 

Έπεσε σε δοκάρι ο Παναθηναϊκός

Σε εντός έδρας ήττα 1-2 από την Ρεν υποχρεώθηκε ο Παναθηναϊκός. Το «Τριφύλλι», που είχε την υπεροχή, τιμωρήθηκε από δικά του αμυντικά λάθη, είχε δοκάρι στο 96’ με τον Μλαντένοβιτς, αλλά του έλειψε η ουσία, με άμεση συνέπεια να γκρεμιστεί  από την κορυφή του ομίλου του. Τη συνταγή που δοκίμασε στο πρόσφατο διακοπτέντα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλησε να εμπιστευθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στην Ρεν. Με τον Γεντβάι να αποτελεί το μοναδικό νέο πρόσωπο αντί του Ρούμπεν Πέρεθ. Με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε στο ματς ο Παναθηναϊκός και στο 7’ έχασε απίστευτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο  Παλάσιος πήρε την μπάλα, συνεργάστηκε με τον Ιωαννίδη, με το εκτός περιοχής σουτ να περνάει ελάχιστα άουτ.

Η Ρεν αιφνιδίασε και κόντρα στη ροή του αγώνα «πάγωσε» τη Λεωφόρο στο 8’. Έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Λε Φε, ο Γκουιρί έπιασε την κεφαλιά ανοίγοντας το σκορ. Το γρήγορο γκολ εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία της γαλλικής ομάδας που είχε και δοκάρι στο 14’ . Ο Γκουιρί συνέκλινε και έπιασε δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Μπρινιόλι. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς μετά το … σοκ του τέρματος που δέχθηκαν , προϊόντος του χρόνου άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Στο 41΄χάθηκε νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Μπερνάρ έκανε επέλαση και σέρβιρε στον Ιωαννίδη, που εκτέλεσε από θέση βολής, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Μανταντά. Στο 42’ Ο Βαγιαννίδης τροφοδότησε τον Τζούριτσιτς, με τον Σέρβο να απειλεί και τον Μανταντά να απομακρύνει ξανά σωτήρια για την ομάδα του.

Νέα ψυχρολουσία στο 49’με τον Καλιμεντό

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως το πρώτο για τον Παναθηναϊκό. Η γαλλική ομάδα με μία στημένη φάση στο 49’ ζευγάρωσε τα τέρματά της πιάνοντας στο ύπνο την άμυνα των «πρασίνων». Έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Καλιμεντό έκανε τακουνάκι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπρινιόλι, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 58 σε μαρκάρισμα του Ασινιόν στον Παλάσιος. Και αφού χρειάστηκε την συνδρομή του VAR. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Ιωαννίδης στο 60’ για το 1-2.

Ομάδα: