ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

18 March, 2023 - 19:34

Categories: 

έπεσε στην αριστερή του γωνία και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Τον Λεαβαδειακό φιλοξένησε ο ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ενόψει της 1ης αγωνιστικής των play out, όπου το παιχνίδι έληξε χωρίς νικητή με σκορ 1-1.

Ο ΟΦΗ παρουσίασε καλύτερη εικόνα σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι στη Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός έκανε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι, όμως δεν πήρε το αναγκαίο αποτέλεσμα που χρειάζεται 

 

Το ματς:

Επιθετικά μπήκε ο Λεβαδειακός στο ματς, απ' τα πρώτα λεπτά κέρδισε φάουλ που ο Ντίγκο έδιωξε σε κόρνερ. Ο ΟΦΗ είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας στο 14ο λεπτό έγινε η πρώτη φάση υπέρ των γηπεδούχων, όπου μετά από το φαόυλ που εκτέλεσε ο Τοράρισον ο Πασαλίδης έκανε  κεφαλιά όπου έστειλε τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκροφ. Στο 19' ο Νίκας επιχείρησε μία ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, απομάκρυνε όμως ο Διαμαντής. Στο 26΄έγινε η πρώτη αξιόλογη τελική στο ματς από τους φοιλοξενούμενους, με τον Σαχπεκίδη ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Μανδά, αλλά ο Έλληνες γκολκίπερ απομάκρυνε με γροθιές. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν να γίνονται πιο επιθετικοί στο μισάωρο του αγώνα και στο 31' κατέγραψαν άλλη μία καλή φάση με τον Ντίγκο, ο οποίος έκανε κεφαλιά όπου σταμάτησε πάνω στον Γκροφ, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού έπεσε στην αριστερή του γωνία και αποσόβησε τον κίνδυνο.

 

Φουριόζος μπήκε και στο 2ο ημίχρονο ο Λεβαδειακός και στο 49' άνοιξε το σκορ με τον Νίκα, όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννιώτα με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους «Βοιωτούς». Ο ΟΦΗ προσπάθησε να βγει και πάλι στην αντεπίθεση, στο 61΄ο Ντίγκο έβγαλε απευθείας σουτ έξω από την περιοχή που όμως κατέληξε στην αγκαλιά του Γκροφ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-1  στο 73' μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Μπάκιτς έστειλε απευθείας τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ οι Κρητικοί πήραν ψυχολογία και ξεκίνησαν να πιέζουν περισσότερο, βγάζοντας φάσεις, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να σκοράρουν κι΄ άλλο γκολ και άρχισαν ξανά τις επιθέσεις στην εστία του ΟΦΗ. Στο 92' ο Βινίσιους έκανε σκαστή κεφαλιά , αλλά ο Μανδάς πρόλαβε να αποκρούσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνθέσεις:

 

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης (Περέα 64'), Ντιουσέ (Νέιρα 64'), Ντίγκο, Βούρος, Διαμαντής, Τοράρισον, Μεγιάδπ, Μπαλογιάννης (Μπίφουμα 72'), Μπάκιτς (Γκρόνιγκ 80')

 

Λεβαδειακός: Γκροφ, Χαμόντ, Βινίσιους, Τσάπρας, Σαχπεκίδης (Μπελμόντε 84'), Νίκας (Σβάρκα 84'), Μεχία ( Τορό 84'), Γιαννιώτας (Γερεμέγιεφ 64'), Λιάγκας, Παναγιώτου, Γκονσάλο (Ντεντάκης 53')