Έπιασε τετράδα με ανατροπή η Ατλέτικο
Από την κόλαση στον παράδεισο η Ατλέτικο Μαδρίτης! Αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ από την μαχητική Κάντιθ, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να πάρει την νίκη με 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο χορτάρι και αιφνιδίασαν τους «Ροχιμπάνκος». Στο 12', ο Πίρες βγήκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και έβαλε μπροστά την Κάντιθ και στο 27', ο Μαρτί νίκησε τον Όμπλακ με μια αριστοτεχνική λόμπα.
Οι παίκτες του «Τσόλο», όμως, δεν το έβαλαν κάτω. Μείωσαν, πρώτα, με την κεφαλιά του Κορέα στο 32', με το 1-2 να είναι και σκορ ημιχρόνου.
Μόλις ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 46', ο Μολίνα έφερε στα ίσα το ματς και οι γηπεδούχοι πήραν το ψυχολογικό «αβαντάζ». Έτσι, στο 66', ο Κορέα ολοκλήρωσε την ανατροπή, στέλνοντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς τους φίλους των «Ροχιμπλάνκος».
Με την νίκη αυτή, η Ατλέτικο έφτασε τους 16 βαθμούς, ξεπέρασε την δύο βάσκικες ομάδες, Σοσιεδάδ και Αθλέτικ και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.