ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 December, 2022 - 22:34

Categories: 

Έρχεται φορτσάτη στο ΟΑΚΑ η Αρμάνι Μιλάνο

 

«Άστραψε και βρόντηξε» η Αρμάνι Μιλάνο! Η πολύπαθη φέτος ομάδα του Έτορε Μεσίνα δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, ωστόσο μετέτρεψε τη Σάσαρι σε «σάκο του μποξ» και τη διέσυρε στη Σαρδηνία με σκορ 92-63.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Μιλάνου παρέμεινε στη δεύτερη θέση της Serie A πίσω από την πρωτοπόρο Βίρτους, και βρήκε ψυχολογία πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα (8/12, 21:00).

 

Η Σάσαρι, προσγειώθηκε γρήγορα μετά τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ για το BCL, και παραμένει μακριά από την οκτάδα με ρεκόρ 3-6.

Η Αρμάνι δυσκολεύτηκε πολύ για μιάμιση περίοδο, ωστόσο από τα μέσα της δεύτερης μέχρι αυτά της τρίτης έτρεξε ένα μυθικό σερί 39-3, που μετέτρεψε το 31-26 σε 70-29! Από εκεί και πέρα, φυσικά, καθάρισε με το θέμα νίκη και δεν απειλήθηκε καθόλου, ανεβάζοντας στροφές ενόψει Παναθηναϊκού.

Kορυφαίος για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ήταν ο Τιμοτέ Λουβαβού-Καμπαρό. Ο Γάλλος έφτασε πρόσφατα στην Ιταλία από το ΝΒΑ, και απέδειξε σήμερα τι μπορεί να προσφέρει στην Αρμάνι, έχοντας 21 πόντους, 5 ριμπάουντ κι 6 ασίστ σε 22 λεπτά. Σε πολύ καλή μέρα ήταν και οι Μπράντον Ντέιβις και Μπίλι Μπάρον, με 16 πόντους έκαστος. Aπό τους ηττημένους, ξεχώρισε μόνο ο Εϊμάντας Μπέντζιους με 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 26-50, 46-82, 63-92