ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

19 March, 2023 - 23:51

Categories: 

Έστειλε «μήνυμα» με ανατροπή η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ γύρισε «τούμπα» το παιχνίδι απέναντι στην Ρεμς, κερδίζοντας την με 1-2 και βάζοντας τέλος στο εντυπωσιακό σερί των δεκαεννιά αήττητων αγώνων που έτρεχε η ομάδα του Γουίλ Στιλ στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προειδοποίησαν με τον Φλόριν Μπάλογκαν στο τρίτο λεπτό και δέκα λεπτά μετά ο ίδιος δεν αστόχησε απέναντι από τον Λόπεζ, δίνοντας το προβάδισμα στους «κόκκινους». Αυτό ήταν το γκολ νούμερο δεκαεπτά για τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος διανύει μία εξαιρετική σεζόν.

Οι Μασσαλοί, όμως, έδειξαν δυνατό χαρακτήρα και έφτασαν στην ανατροπή πριν το ημίχρονο. Ο Αλέξις Σάντσες ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού έφερε το ματς στα ίσα στο 16' και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 29', με το 1-2 να μένει ως το τέλος του αγώνα.

Η Μαρσέιγ, έτσι, έκλεισε την διαφορά από την πρωτοπόρο Παρί στους επτά βαθμούς και κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο. Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ρεμς με τον Γουίλ Σμιθ στο πάγκο, με την ομάδα του να βρίσκεται στην ένατη θέση.