ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

27 September, 2023 - 00:58

Categories: 

Έσωσε τον βαθμό με έναν απρόσμενο «ήρωα» η Μπαρτσελόνα

Μόλις μια αγωνιστική αφότου ανέβηκε στην κορυφή της Λα Λίγκα, η Μπαρτσελόνα πέταξε «στα σκουπίδια» την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα, μένοντας στην ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της μαχητικής Μαγιόρκα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο χορτάρι με διάθεση να κάνουν την έκπληξη και έπιασαν «στον ύπνο» τους «Μπλαουγκράνα». Μόλις στο 8', ο Σάντσες πέρασε με διπλή προσπάθεια την μπάλα στον Μουρίκι και εκείνος έδωσε το προβάδισμα στην Μαγιόρκα.

Οι Καταλανοί ανέβασαν ρυθμούς μετά το πρώτο μισάωρο και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 41', χάρι στο μακρινό σουτ του Ραφίνια. Όμως, οι γηπεδούχοι είχαν την δική τους ανταπάντηση και πήραν ξανά κεφαλή στο σκορ στο 45+3', όταν ο Πρατς έφυγε στην πλάτη της άμυνας των «Μπλαουγκράνα».

Η Μπαρτσελόνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά την ανάπαυλα, αλλά οι παίκτες του Τσάβι ήταν εμφανώς κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ωστόσο, κατάφεραν να φέρουν ξανά το ματς στα ίσα στο 75'.

Ο Γιαμάλ πέρασε για τον Ραφίνια, εκείνος «έκοψε» στην περιοχή, εκεί που βρισκόταν η «χρυσή αλλαγή» του Τσάβι, Φερμίν Λοπέζ, που μετρά μόλις τρεις εμφανίσεις στην φετινή σεζόν. Οι Καταλανοί «πολιόρκησαν» την εστία της Μαγιόρκα στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να την παραβιάσουν και έτσι, θα φύγουν με τον βαθμό από το νησί.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στους 17 βαθμούς, αλλά κινδυνεύει να πέσει και έως την τρίτη θέση, εάν Τζιρόνα και Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσουν τα παιχνίδια τους απέναντι στις Βιγιαρεάλ και Λας Πάλμας αντίστοιχα.