ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

7 February, 2023 - 23:58

Categories: 

Έυκολο πέρασμα απο το Σαλέρνο για την Γιουβέντους

Αναμφισβήτητα, η χρονιά της Γιουβέντους φέτος είναι αρκετά δύσκολη με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι η αφαίρεση βαθμών που δέχτηκε λίγες μέρες πριν. Σήμερα όμως έδειξε χαρακτήρα και με μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Σαλερνιτάνα, πήρε το τρίποντο.

Στο πρώτο 25λεπτο το ματς δεν είχε ιδιαίτερες καλές στιγμές όμως ο Βλαχοβιτς από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 0-1ενώ στο 45', ο ίδιος μοίρασε στον Κοστιτς για να διπλασιάσει τα τέρματα της γηραιάς κυρίας.

Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το 2ο ημίχρονο με τον Βλαχοβιτς να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και να κάνει το σκορ 0-3 στο 47'. Η Σαλερνιτάνα δεν κατάφερε να βγάλει κάποια αντίδραση και το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα.

Επομένως, η λήξη του τελευταίου αγώνα της 21ης αγωνιστικής για την Seria A, βρίσκει την Γιουβέντους στην 11η θέση με 26 βαθμούς και μόνιμο στόχο την έξοδο στην Ευρώπη. Η Σαλερνιτάνα, παρέμεινε 16η με 21 βαθμούς και βρίσκεται οριακά πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στην Seria B.