ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 December, 2022 - 23:35

Categories: 

Έφτασε στην βρύση αλλά δεν ήπιε νερό στην Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός (74-68)

Πάλεψε στα ίσια ο Παναθηναϊκός στην Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, όμως τα κατάφερε.

Οι «πράσινοι» αν και βρέθηκαν στο -17 στο 15’ (37-20) κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας να φτάσουν το ματς στον πόντο (69-68) χάρη στην νέα εξαιρετική εμφάνιση του Ντουέιν Μπέικον και τον συνεπέστατο Γουίλιαμς, όμως στο τέλος ξέμεινα από δυνάμεις και καθαρό μυαλό, με άμεση συνέπεια να γνωρίσουν την ήττα με 74-68 που τους έφερε στο 6-8.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της είδε το ρεκόρ της να φτάνει στο 10-4 και να εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις. Δυναμικό σε κάθε περίπτωση ήταν το ξεκίνημα για την Μπαρτσελόνα, παρά την απουσία του τραυματία Σανλί.  Με τους Κάλινιτς και Λαπροβίτολα σε διαμονιώδη κέφια, και με όπλο την πολύ πιεστική της άμυνα η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έβαλε χειροπέδες στους παίκτες του Παναθηναϊκού και με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου βρέθηκε να προηγείται με 28-12, για να κλείσει το πρώτο μέρος προηγούμενο με 43-30. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους, Έσφιξε την άμυνά του και με τους Μπέικον – Γουίλιαμς Παπαγιάννη,  Πονίτκα να βρίσκουν στόχο μείωσε 69-68 στο 38’. Όμως μέχρι εκεί..

 

 

Ομάδα: