ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

11 February, 2023 - 18:09

Categories: 

Έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της η Σπέτσια

Θρίλερ στην Έμπολι με την ομώνυμη ομάδα να παίρνει στο τέλος την ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Σπέτσια.Η Έμπολι ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι αλλά ο Παριζι στο 21' έκανε χέρι και ο διαιτητής, Αντόνιο Γκιούα, υπέδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Ο Βερντε ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Βικαριο με διπλή επέμβαση κράτησε το μηδέν αλλά δόθηκε επανάληψη. Ο Βερντε εκτέλεσε ξανά το πέναλτι αλλά αυτή την φορά σκοράροντας για το 0-1. Ο ίδιος στο 31' με ένα μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Τα πράγματα για την Έμπολι ήταν δύσκολα από την αρχή καθώς με 10 παίχτες έπρεπε να ανατρέψει την κατάσταση. Τα πράγματα έμοιαζαν λίγο καλύτερα διότι και η Σπέτσια έμεινε με 10 παίχτες με την αποβολή του Εξποσιτο. Από κει και πέρα η Έμπολι πίεζε συνεχώς και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι, στην αρχή με τον Καμπγιαγκι στο 71' και ύστερα με τον Βινιατο στο 90+4'.
Ισοπαλία που σίγουρα δεν βολεύει την Σπέτσια παραμένοντας 17η, μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού με 19 βαθμούς. Η Έμπολι, από την άλλη με αυτόν τον ένα βαθμό ανέβηκε στην 10η θέση με 27 βαθμούς.