ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

12 March, 2023 - 23:55

Categories: 

Έχασε την νίκη στο τέλος η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ κρατούσε στα χέρια της την νίκη μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν τα δύο γκολ του Αολού την στέρησαν το τρίποντο, με το Στρασβούργο να παίρνει την ισοπαλία με 2-2.

Οι Μασσαλοί μπήκαν ορεξάτοι το παιχνίδι, αλλά η απευθείας κόκκινη του Μπαλέρντι τους ανάγκασε να κλειστούν στα καρέ τους για το υπόλοιπο του ημιχρόνου. Ο Παού Λόπεζ ήταν σε καλή μέρα, βέβαια, κρατώντας το μηδέν παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων.

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο μέρος, καθώς προηγήθηκε στο 49' χάρι στο γκολ του Εμπεμπά. Ακολούθησε μια περίοδος πίεσης από πλευράς Στρασβούργου, όμως, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν το επόμενο τέρμα, με τον Αλέξις Σάντσες να διπλασιάζει το προβάδισμα τους από την άσπρη βούλα στο 76'. Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα έληγε υπέρ των Μασσαλών, όμως ο Αολού είχε άλλα σχέδια. Με δύο προσωπικά του γκολ στο 88' και το 89', ο Ιβοριανός μέσος πήρε τον βαθμό για τους «Μπλε».

Μια ισοπαλία που αφήνει την Μαρσέιγ δέκα πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Παρί και συγκεκριμένα στους 56. Πολύτιμος βαθμός για το Στρασβούργο που ξέφυγε μεν από την γραμμή του υποβιβασμού, λόγω της υπέρτερης διαφοράς γκολ δε.