ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 September, 2023 - 14:25

Categories: 

Ήρθε για την ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Κάλενς

 

Στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:30 και αναμένεται να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Τον 31χρονο ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο τιμ μάνατζερ της Ένωσης, Δημήτρης Ναλιτζής.

Ο Κάλενς μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί και εφόσον δεν υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, θα ξεκουραστεί και από το Σάββατο (16/09) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ΑΕΚ.

Ο έμπειρος στόπερ θα χρειαστεί τον χρόνο του, αφού το τελευταίο διάστημα δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, ενώ προέρχεται και από έναν μυϊκό τραυματισμό. Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσει μέσω των προπονήσεων να ανεβαίνει σταδιακά έως ότου πάρει και αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται πως ο Κάλενς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Τζιρόνα, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς από την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία φαίνεται πως είναι βατή.

 

Ομάδα: