ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 January, 2023 - 14:33

Categories: 

Ήρθε στην Αθήνα ο Κλαϊνχάισλερ για τον Παναθηναϊκό

«Πάτησε» Ελλάδα ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ! Λίγο μετά τις 13:30, η πτήση του 28χρονου Ούγγρου, που θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, «προσγειώθηκε» στην Αθήνα και περίπου 20 λεπτά μετά, εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί, τον περίμεναν, φυσικά, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» και οι δημοσιογράφοι, στους οποίους έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Εξέφρασε, λοιπόν, τη χαρά του για αυτό το βήμα στην καριέρα του και τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει για μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τον προπονητή, το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ευχαριστώ και την οικογένειά μου, που με στήριξε».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Όσιγιεκ θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει για 3,5 χρόνια και θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ μετράει 20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Όσιγιεκ, με 8 γκολ και 4 ασίστ, αποτελώντας ενεργό μέλος της εθνικής Ουγγαρίας. Μάλιστα, είχε σκοράρει εναντίον της Εθνικής μας σε ένα παιχνίδι για το Nations League τον Σεπτέμβριο του 2018.

Αγωνίζεται στο «8-10», αλλά και στα άκρα και για αυτό από την πρώτη στιγμή ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αποτελεί, άλλωστε, επιλογή του Σέρβου προπονητή, που είδε στον Ούγγρο όλα αυτά τα στοιχειά, που θέλει να βάλει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή των «πράσινων» στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι μετά την απόκτηση του Τιμοτέους Πούχατς, με το «τριφύλλι» να βάζει πλώρη τώρα για εξτρέμ και πιθανότατα ακόμα έναν παίκτη!

Ομάδα: