ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

10 February, 2023 - 23:57

Categories: 

Ήρωας ο Ζιρού και νίκη ανάσα για την Μίλαν

Η σημερινή νίκη της Μίλαν ήταν άκρως σημαντική καθώς προερχόταν από ένα σερί 3 ηττών απέναντι σε Λάτσιο, Σασσουολο και Ίντερ. Αντίθετα η Τορίνο βρισκόταν σε αρκετά καλό φεγγάρι οπότε ο αγώνας θα ήταν για τους Νερατζούρι ιδιαίτερα δύσκολος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σημαντικές φάσεις με τις δύο ομάδες να μην θέλουν να ρισκάρουν ιδιαίτερα παρά ένα δεκάλεπτο από το 15' μέχρι το 25', στο οποίο η Τορίνο έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από την Μίλαν και να απειλεί για το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίλαν ξεκίνησε δυνατά και είχε την μπάλα στην κατοχή της ενώ η σέντρα του Ερνάντεθ στο 62' βρήκε στον αέρα τον Ζιρου ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Τορίνο έπρεπε να αντιδράσει χωρίς όμως να καταφέρει αλλά και χωρίς βέβαια να απειλήσει σημαντικά την εστία του Ταταρουσανου.

Με αυτή την νίκη η Μίλαν ανέβηκε στην 3η θέση με 41 βαθμούς και πήρε ψυχολογία για το παιχνίδι της Τρίτης με την Τότεναμ για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τορίνο, από την άλλη έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και παρέμεινε 7η με 30 βαθμούς.