ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

5 March, 2023 - 00:06

Categories: 

Ήττα και κακή εμφάνιση από την Μίλαν λίγες μέρες πριν το ταξίδι στο Λονδίνο

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Φιορεντίνα εντός έδρας απέναντι στην Μίλαν επικρατώντας με 2-1. Με αυτό το τρόπο η ομάδα του Βίνσετσο Ιταλιανο διέκοψε το σερί 4 νικών που είχε στο πρωτάθλημα η αντίπαλος της.

Αναλυτικότερα, τα γκολ της αναμέτρησης ήρθαν στο δεύτερο μέρος καθώς στο πρώτο, η Φιορεντίνα ήταν σαφώς ανώτερη δίχως να καταφέρει όμως να ανοίξει το σκορ. Η Μίλαν ισορρόπησε το ρυθμό στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν κατάφερε να μπει από νωρίς στην εξίσωση του αγώνα. 

Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Φιορεντίνα που με πέναλτι του Γκονζάλες στο 51' έκανε το 1-0 ενώ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Γιοβιτς στο 87'. Η Μίλαν βρήκε απάντηση με τον Ερνάντεθ στο 90+5' αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παρά την νίκη, η Φιορεντίνα κυμαίνεται σε χαμηλες θέσεις, μόλις στην 11η θέση με 31 βαθμούς, ενώ η Μίλαν κινδυνεύει να χάσει την 4η θέση από την Ρόμα. Πλέον το ενδιαφέρον του Στέφανο Πιολι και της ομάδας του πρέπει να επικεντρωθεί στην ρεβάνς με την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο για την πρόκριση στα προημιτελικά της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.