ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2022 - 23:27

Categories: 

Ίνγκασον: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ»

Την ευτυχία του για το γεγονός ότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον ερωτώμενος για το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει στο τέλος της σεζόν.

Ο Ισλανδός στόπερ μίλησε μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στη δυσκολία που αντιμετώπισαν οι Θεσσαλονικείς όταν οι «ερυθρόλευκοι» γύρισαν το σύστημα από 3-4-3 σε 4-2-3-1 με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Αναλυτικά, ο Ίνγκασον μίλησε για:

-το πώς έζησε το ματς: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό, είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα, έπρεπε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλύτερη κατάσταση για το δεύτερο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα. Το κλειδί είναι ότι σκόραραν μετά από όταν σκοράραμε εμείς και όταν ήμασταν σε καλό σημείο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε τους εαυτούς μας σε καλύτερη θέση, το γκολ ήρθε αμέσως μετά και μας έκοψε τα φτερά, ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε αλλά συνεχίζουμε».

-το δεύτερο ημίχρονο και τη δυσκολία που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ για να επανέλθει σε θέση οδηγού: «Ο Ολυμπιακός άλλαξε σύστημα, έβαλε περισσότερους παίκτες στα χαφ, δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε κάθετα, προσπαθήσαμε πολύ, βάλαμε τα δυνατά μας, ψάξαμε να βρούμε χώρους αλλά χαλάσαμε τις προσπάθειές μας στα τελευταία κρίσιμα μέτρα, ίσως να μας έλειψε η ποιότητα και το καθαρό μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε, μας κόστισε πολύ σε ενέργεια με αποτέλεσμα να μην είμαστε τόσο φρέσκοι όσο πρέπει».

-την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Δεχόμαστε πολλά γκολ σε όλη τη σεζόν, δεν θεωρώ όμως ότι είναι το πρόβλημα, δεχθήκαμε πρώτο γκολ σήμερα, είχαμε τέσσερα παιχνίδια σερί χωρίς να δεχθούμε γκολ, ήμαστε σε καλό μομέντουμ, θα παίξουμε μέχρι τέλους, δεν αλλάζουμε κάτι, δεν εγκαταλείπουμε και έχουμε πίστη ενόψει των play-off γιατί όλα μπορεί να συμβούν. Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έκανε ουσιαστικές ευκαιρίες, ευτύχησε να σκοράρει από στημένο, ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έκανε ό,τι έπρεπε για να κερδίσει. Αντιμετωπίζαμε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, μειώσαμε τη διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και έχουμε πολλά παιχνίδια».

-την επέμβαση του Βάτσλικ στην κεφαλιά του: «Όταν έπιασα την κεφαλιά θεώρησα ότι έστειλα τη μπάλα μακριά για να νικήσω τον τερματοφύλακα, είναι μεγάλης κλάσης όμως και κατάφερε να αποκρούσει, ίσως έπρεπε να βάλω λίγη περισσότερη δύναμη για να τον προσπεράσει».

-το μέλλον του: «Πάντα λέω ότι είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ, είμαι σε ένα φανταστικό κλαμπ, περνάω φανταστικά στην πόλη. Αυτές είναι ερωτήσεις για τη διοίκηση, εγώ επικεντρώνομαι στα παιχνίδια που είναι συνεχή, πρέπει να σκέφτομαι μόνο το πώς θα βοηθήσω την ομάδα».