ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 January, 2022 - 15:49

Categories: 

Αίσθηση με Γκατσίνοβιτς ο Παναθηναϊκός (Video)

 

Σε μια σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση προβαίνει ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό διότι προχωράει στην απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με την μορφή του δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Σέρβος μέσος, που αγωνίζεται τόσο σαν δεκάρι όσο και σαν οκτάρι, βρίσκεται ήδη στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, έχοντας περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο εντός της ημέρας.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει προϋπηρεσία στα γερμανικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Αϊντραχτ Φρανκφούτης και Χόφενχαϊμ, πλην των Βοϊβοντίνα και Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ είναι σε πολύ καλή ηλικία και φυσικά φέρει την έγκριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Εξυπακούεται ότι, ο ερχομός του 26χρονου άσου στον Παναθηναϊκό δυναμώνει πολύ τον άξονα του «τριφυλλιού», προσφέροντας παράλληλα την δυνατότητα για διάφορους σχηματισμούς.