ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 17:02

Categories: 

Αίτημα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για Elite διαιτητή στην Τούμπα

Ένα πολύ σημαντικό ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Τούμπα. Ο Θρύλος και η ομάδα της Θεσσαλονίκης κοντράρονται σε μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας για τη συνέχεια. Αλλά θα πρέπει να είναι όλα όπως πρέπει. Δηλαδή να υπάρξει και ένας διαιτητής επιπέδου για να σφυρίξει το ματς. Αίτημα Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για Elite διαιτητή.

 

Έτσι, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το θέμα έπεσε στο τραπέζι. Καθώς το έθεσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης. Διότι τόνισε πώς ένα ντέρμπι τόσο μεγάλης σημασίας δεν μπορεί να ανατεθεί σε έναν διαιτητή όπως αυτούς που διαλέγει ο Μπένετ. Δηλαδή ρέφερι β’ και γ’ διαλογής από την πρώτη ή τη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ωστόσο, την Κυριακή πρέπει να βρεθεί ένας καλύτερος ρέφερι, από την ανώτερη κατηγορία (σ.σ. Elite της UEFA).

 

Πιο συγκεκριμένα, έναν ρέφερι που θα έχει και το status και το ειδικό βάρος για να διευθύνει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Άρα έναν διαιτητή που θα είναι ο «άρχοντας» του αγώνα! Επίσης, η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν είχε αντίρρηση. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν και να ζητήσουν, από κοινού, να επιλεγεί ένας διαιτητής ανάλογου διαμετρήματος και αξίας.

Ομάδα: