ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2022 - 14:28

Categories: 

Αβέβαιο το μέλλον Τσούμπερ στην ΑΕΚ

Θέμα Τσούμπερ έχει ξεσπάσει για τα καλά στα .. εσωτερικά της ΑΕΚ

Ο διεθνής Ελβετός μεσοεπιθετικός έκανε ένα εκπληκτικό ξεκίνημα με την φανέλα της Ένωσης, με 5 γκολ και 2 ασίστ στα 7 πρώτα παιχνίδια, αποτελώντας μακράν τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας του στο γήπεδο. Έκτοτε όμως έχει ακολουθήσει μια εκτεταμένη… κάμψη και στα στατιστικά αλλά και στις εμφανίσεις του, ενώ δεν έχει καταφέρει να προσφέρει γκολ ή ασίστ στην ομάδα του σε κανένα από τα ντέρμπι που έχει αγωνιστεί.

Στην ΑΕΚ θα περιμένουν και την ολοκλήρωση των Play-Offs για να λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις, ενώ είναι πιθανό να προσπαθήσουν να χαμηλώσουν την ρήτρα αγοράς, που ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ.

Ο παίκτης πάντως έχει υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025, όμως η ΑΕΚ θα πρέπει να τα βρει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, με την εισήγηση και του νέου τεχνικού της ομάδας να παίζει καταλυτικό ρόλο.