ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 February, 2023 - 16:31

Categories: 

Αγγελόπουλοι: «Συνεχίστε έτσι μέχρι το Κάουνας και τους τελικούς!»

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν άπαντες στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με αφορμή την Back2backκατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα αποδυτήρια για να μοιράσουν συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας βρέθηκαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην πανηγυρική ομιλία τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, που ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μπει σε ένα μομέντουμ τίτλων, ενώ προέτρεψε τους παίκτες να συνεχίσουν με ανάλογο τρόπο μέχρι το Κάουνας που θα διεξαχθεί το Final 4 της Ευρωλίγκας και τους τελικούς της Α1.

 

 

«Συγχαρητήρια σε όλους μας κάνατε περήφανους, εσείς γράφετε τώρα την ιστορία του Ολυμπιακού, έχουμε μπει σε μομέντουμ να κερδίζουμε τίτλους. Έχετε χημεία, είστε ο ένας με τον άλλον μια γροθιά, συνεχίστε έτσι μέχρι το Κάουνας (εκεί θα διεξαχθεί το F-4 της Ευρωλίγκας) και τους τελικούς» ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ομάδα: